Ont under vänster revben 1177

Körtelfeber – 1177

Då gör det ont när du andas och du kan bli andfådd. Lungsäcksinflammation går oftast över helt med behandling. Vilken behandling du får beror på vad som …

Körtelfeber orsakas av ett virus som är mycket vanligt. Barn brukar få lindriga symtom, men tonåringar och vuxna kan bli mer sjuka. Du kan bara få körtelfeber en gång i livet.

Lungsäcksinflammation – 1177

9 mars 2021 — Ett revbensbrott innebär att ett eller flera revben har spruckit eller har gått av. Den vanligaste orsaken är att du har råkat ut för en …

Lungsäcksinflammation innebär att hinnorna kring lungsäcken har blivit inflammerade. Då gör det ont när du andas och du kan bli andfådd. Lungsäcksinflammation går oftast över helt med behandling. Vilken behandling du får beror på vad som orsakat sjukdomen.

Revbensbrott – 1177

13 okt. 2020 — Mjälten sitter på vänster sida högt upp och kan, precis som levern, bli förstorad. … Fråga: Jag har ont under vänster revben.

Ett revbensbrott innebär att ett eller flera revben har spruckit eller har gått av. Den vanligaste orsaken är att du har råkat ut för en olycka, till exempel om du har ramlat eller fått ett slag mot bröstkorgen.

Varför gör det ont i mjälten? – Kry

Varför gör det ont i mjälten? | Kry

6 apr. 2022 — Ont i revbenen kan bero på brutna revben, spänningar i musklerna eller inflammation. Dessa tillstånd läker ofta av sig själva.

Mjälten sitter på vänster sida högt upp och kan, precis som levern, bli förstorad. Läs mer och får svar utav en av våra läkare på Kry.

Ont i revbenen – orsak, symtom och behandling – Doktor.se

Ont i revbenen – orsak, symtom och behandling – Doktor.se

Ont i revbenen kan bero på brutna revben, spänningar i musklerna eller inflammation. Dessa tillstånd läker ofta av sig själva. Läs mer på Doktor.se.

Sprucken mjälte (mjältruptur) – Doktorn.com

Lista – därför har du ont i vänster sida av magen – Allas

Lista – därför har du ont i vänster sida av magen | Allas

Smärta i vänster sida av magen kan vara allt från gaser till en tyst hjärtinfarkt. Här är vanliga diagnoser som kan ge buksmärtor.

Keywords: ont under vänster revben 1177